Το κρεοπωλείο

Το κρεοπωλείο μας – boucherie – αποτελεί ένα νέο, σύγχρονο και πρότυπο κρεοπωλείο του μέλλοντος με αποκλειστικά τοπικά προϊόντα. Η αγάπη και η φροντίδα μας το καθιστά ιδιαίτερο, προσφέροντας το «αγρινιώτικο μοσχαράκι» όπως ακριβώς η Αγρινιώτικη γη ξέρει να δίνει, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την παράδοση της γενιάς μας. Η boucherie μας εκτός των άλλων, αποτελεί και επισκέψιμη μονάδα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, από σχολεία και κάθε είδους ενδιαφερόμενους. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, προσφέρει άνεση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Το κρεοπωλείο μας τέλος εκτός του ότι ήδη παρέχει κρεατικά προϊόντα στα δύο καλύτερα εστιατόρια του Αγρινίου, συνεργάζεται με κρεοπώλες για ελληνικό κρέας ακόμη και στην Αττική.

Επόμενος στόχος μας είναι η διαδικτυακή αγορά προϊόντων μας (e-shop), καθώς και η παροχή μεριδοποιημένου κρέατος που θα είναι έτοιμο ψημένο για εσάς.

Τα προϊόντα μας

Η boucherie

Boucherie Γιγκλάς - Αγρίνιο
Κρεοπωλείο Boucherie Αγρόκτημα Γιγκλάς - Προϊόντα, κρέατα

Δημιουργήστε κάτι μοναδικό

Boucherie Γιγκλάς - Αγρίνιο - Εγγραφή στο newsletter

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα και τις προσφορές του Κρεοπωλείου – Boucherie Αγρόκτημα Γιγκλάς