Timeline
1851
1851
Δημιουργήθηκε το αγρόκτημα Γιγκλά με σκοπό την εκτροφή αγελάδων για παραγωγή και διανομή γάλακτος στα πρώτα ζαχαροπλαστεία της πόλης του Αγρινίου, με την ονομασία «Πατλιά».1982
1982
Οι πρωτοπόροι στον κλάδο του Βοείου Κρέατος Αφοί Γιγκλά ιδρύουν, το πρώτο οικογενειακό Κρεοπωλείο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Αγρίνιο.1987
1987
Δημιουργείται το πρότυπο βουστάσιο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την πάχυνση ζώων της Ελληνικής Κόκκινης Φυλής.2000
2000
Ενώ μέχρι το 2000 ο στόχος ήταν η πάχυνση ζώων, μετά το 2000 αγοράζονται 100 νέες αγελάδες αρχαίας ελληνικής φυλής από τον Όλυμπο, με στόχο την παραγωγή κρέατος μεγαλύτερης νοστιμιάς και ποιότητας.2002
2002
Το αγρόκτημά μας συνεργάζεται με γάλλους επιστήμονες – κτηνοτρόφους, στοχεύοντας στην ακόμα καλύτερη ποιότητα κρέατος.2008
2008
Η οικογένεια Γιγκλά πιστοποιεί από ελληνικό φορέα πιστοποίησης ζωοτροφών όλες τις ζωοτροφές που χρησιμοποιεί.2017
2017
Τα αδέρφια Δημήτρης και Σπύρος, πτυχιούχοι της «Ζωικής Παραγωγής» στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή με δύο πτυχία τομή στον τομέα των σύγχρονων Κρεατοπαρασκευασμάτων και ειδικών κοπών, ιδρύουν ένα υπερσύγχρονο χώρο βασισμένο σε πρότυπα του εξωτερικού για την διάθεση και πώληση των αποκλειστικά δικών τους προϊόντων.100% Βιολογικές τροφές
Στη Φάρμα μας πραγματοποιείται η αξιοποίηση των λυμάτων, για την παραγωγή και αποθήκευση καλαμποκιού. Πρόκειται για 100% αποκλειστικά βιολογικές ζωοτροφές, καλαμπόκι, τριφύλλι και άχυρο με την χρήση ιδιόκτητων μηχανημάτων αλλά και με τη συνεργασία άλλων πρότυπων μονάδων βιολογικών ζωοτροφών.

Η ποικιλία των κρεατικών μας κάνει τη διαφορά με την αγορά ταύρων, μία φορά κάθε χρόνο, από ειδικά πρότυπα ινστιτούτα του εξωτερικού, συγκεκριμένα της Γαλλίας, εμπλουτίζοντας την ποικιλία μας.
Δείτε το αγρόκτημα

Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα και τις προσφορές του Κρεοπωλείου – Boucherie Αγρόκτημα Γιγκλάς